Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Kiralık Forklift Kiralama Fiyatları 0532 715 59 92

Kiralık Forklift Kiralama Fiyatları


Kiralık forklift fiyatları, kullanım alanlarına göre farklılıklar göstermektedir. Limanlarda, büyük depolarda kullanılacak forkliftlerle küçük atölyelerde kullanılacak olan forklift kiralama fiyatları arasında fark olmaktadır. Çünkü genellikle liman ve büyük depolarda kullanılacak olan iş makineleri daha büyük yüklerin taşıyabilmesidir ve bu nedenle de daha büyük ebatlardaki forkliftler tercih edilmelidir. Küçük atölyelerde ise nispeten küçük ve hafif yüklemeler yapılmaktadır. Bunlar için de daha küçük ebatlarda olan iş makineleri tercih edilmektedir. Bu nedenle de forklift kiraları birbirinden farklı olmaktadır. Bu iş makineler önlerinde duran iki paletle yükleri kaldırır, indirir ve istifler. Bu iş makinelerinin kullanılması, hem iş yükünü, hem de personel giderlerini azaltır. Özellikle de kiralık forklift hizmeti, işletmelerin giderlerini ciddi oranda düşürür. Özellikle kiralık forklift hizmetinde hem yedek parça stoku ortadan kalkar, hem de bakım ve onarım işleri için personel bulundurmaya gerek kalmaz. Bu nedenle de gelişmiş ülkelerde satılık forklift yerine kiralık forklift hizmeti alınmaktadır.



Sezonluk Kiralanabilmektedir


İş makinesi almadan önce kiralık forklift fiyatları araştırılmalıdır. Ayrıca kullanılacak alan da iyi belirlenmelidir. Kiralık forkliftler hem saatlik hem de sezonluk kiralanabilmektedir. Hatta haftalık ve aylık olarak da kiralanma imkanı bulunmaktadır. Kiralık forklift hizmeti, işletmeler için karlı olmaktadır. Öncelikle forklifti kullanması içir birden fazla iş makinesi operatörü belgesine sahip personelden kurtulmuş olunmaktadır. Bunun yanında yıllık işletme giderleri yapılırken forkliftler için beklenmedik durumlara karşı ekstra bir bütçe ayrılmazsına gerek kalmamakta, bütçe çok daha kolay yapılabilmektedir. Yedek parça stoku için ayrıca bir bütçenin oluşturulmasına gerek kalmamakta, bakım ve arıza gibi durumlar için personelin istihdam edilmesine gerek kalmamaktadır.


Kiralık Forklift Avantajlıdır


Kiralık forklift hizmetinde iş durumuna göre forkliftin sayısı kolaylıkla artırılıp azaltılabilmektedir. Arıza durumunda işler aksamamaktadır. Çünkü kiralık forklift hizmeti sunan firma, arıza durumunda forklift teminini gerçekleştirmektedir. Oysa forklift satın alındığında, acil durumlar için yedek iş makinesinin bulunması zorunludur. Kiralık forkliftte ise yedek iş makinesi, hizmeti sunan firma tarafından sunulmaktadır. Bu da işletmelerde ciddi anlamda kazanç anlamına gelmektedir. Kiralık forklift fiyatları araştırırken de firmaların kurumsal kimliklerinin soruşturulması tavsiye edilmektedir.




Etiketler: forklift, kiralık forklift, kiralık forklift fiyatları